Reliability, Availability, Maintainability & Reliability Block Diagrams (RAM-RBD)


Content:

You will get to know all the definitions behind Reliability, Availability en Maintainability. Besides an in-depth understanding of these concepts, you will learn how to calculate using statistics with the installations that are integrated in complex systems (Reliability Block Diagrams – RBD)

For whom:

The RAM-RBD training is specifically developed for engineers en manager involved in the design of complex technical systems.

How long:

This training takes two days.

Where:

The training is held at VectorMM, drs. F. Bijlweg 69A, 1784 MC Den Helder.

Price:

Including lunch € 695,= per participant.

Subcribe now


Reliability Centered Maintenance (RCM)


Inhoud:
Deze cursus behandelt de ontwikkeling van RCM, startend met MSG in de jaren ’60 tot en met de huidige standaard van RCM3, die RCM2 opvolgt. De kern van RCM is reductie en beheersing van risico’s die gepaard gaan met het gebruik van industriële productiemiddelen. De risico’s worden afgezet tegen operationele kosten en afgestemd op de wettelijke regelgeving, evenals ISO 500, de internationale norm voor asset management. Je leert het RCM-proces en de concepten kennen en hoe je die kennis toepast in een RCM-team. Dit stelt je in staat een onderhoudsconcept te ontwerpen dat de business goals ondersteunt.

Voor wie:
De RCM-training biedt uitgebreide kennis voor engineers en managers die betrokken zijn bij het ontwerpen van risico-gebaseerde onderhoudsprogramma’s.

Duur:
De volledige cursusduur is 5 dagen, van maandag tot en met vrijdag.

Waar:
De training wordt gehouden bij  VectorMM, drs. F. Bijlweg 69A, 1784 MC Den Helder.

Prijs:
Inclusief lunch € 1,295,= per deelnemer.

Schrijf je hier in:

ATEX Explosieveiligheid


Inhoud:
De  ATEX basistraining biedt inzicht in de oorzaken van gas- en stofexplosies, het herkennen van gevaarlijke situaties en preventie van explosies. Dit is een niet-technische training met een nadruk op explosieveilige apparatuur en de van toepassing zijnde  veiligheidsmethoden.

Voor wie:
De ATEX-training is essentieel voor operators en managers die werken in een omgeving met een hoog risico op explosies. Operators moeten goed doordrongen zijn van veiligheidskwesties, evenals dat zij in staat moeten zijn risico’s en veiligheidskwesties te beoordelen als er met explosiegevoelige installaties gewerkt wordt.

Duur:
Deze training duurt 1 dag.

Waar:
De training wordt gehouden bij  VectorMM, drs. F. Bijlweg 69A, 1784 MC Den Helder.

Prijs:
Inclusief lunch € 395,= per deelnemer.

Schrijf je hier in:

Safety Integrity Level (SIL) van de procesindustrie


Inhoud:
Safety Integrity Level, kort gezegd SIL, is een normatieve methode voor het beoordelen van elektrische, elektronische en programmeerbare elektronische systemen, gerelateerd aan de betrouwbaarheid en veiligheid van processen. SIL maakt deel uit van de IEC 61508, IEC 61511 en IEC 62061 normen. De 61511 is afgeleid van de IEC 61508 en is bedoeld voor de procesindustrie.

Voor wie:
De SIL-cursus is geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor een veilige installatie, bijvoorbeeld EI Engineers.

Duur:
Deze cursus duurt 1 dag.

Waar:
De training wordt gehouden bij  VectorMM, drs. F. Bijlweg 69A, 1784 MC Den Helder.

Prijs:
Inclusief lunch € 395,= per deelnemer.

Schrijf je hier in: