Quick scan

Snel helderheid
Als u wilt weten of bepaalde aspecten van uw assets voor verbetering vatbaar zijn, kunt u de VectorMM Quick Scan doen. Deze is gratis en zonder verdere verplichting. Waarom? Omdat wij helderheid scheppen tot onze taak rekenen. Zit u goed met uw huidige opzet? Dan adviseren wij om het vooral zo te houden. Tenzij de uitkomst iets anders laat zien. Dan is het wellicht tijd om anders met uw asset management om te gaan.

Benieuwd? Spendeer 15 waardevolle minuten
De principes van de inventarisatie die wij zelf uitvoeren, hebben wij verwerkt in een Quick Scan. Daardoor kunt u gebruik maken van onze ervaring via een set vragen die inzicht bieden in verbetergebieden. De Quick Scan is zonder verdere verplichting, maar wij zijn natuurlijk bereid om u te helpen met een verdere analyse van het verbeterpotentieel. Als u dat dat niet nodig vindt, geeft u dat eenvoudig aan via de controle-button aan het eind van de scan. De Quick Scan kost slechts 15 minuten, maar kan oneindig veel meer opleveren

Case studies

Dankzij 5 jaar aan betrouwbare data was TotalEnergies Nederland in staat om VectorMM de eerste accurate RCM simulatie ooit te laten uitvoeren. Met als resultaat een vanuit het hoofdkantoor verkregen vrijstelling waarmee VectorMM hun onderhoudsstrategieën kon optimaliseren. Hierdoor bespaarde TotalEnergies Nederland niet alleen veel kosten, maar verhoogden zij ook sterk de installatie-beschikbaarheid.

Hoe identificeer en specificeer je Veiligheids- en Milieukritische Elementen (SECE’s) en integreer je het beheer in het CMMS wanneer nieuwe richtlijnen helderheid en traceerbaarheid vereisen? Bij Neptune Energy introduceerden wij een team om het informatiesysteem beter in te richten zodat SECE-prestaties van de productieplatformen eenduidig, transparant en real-time in kaart gebracht kunnen worden.

Processen bijsturen en de juiste beslissingen nemen vergt slimme bedrijfsinformatiesystemen. Vanuit de wens om met BI-Cycle te werken integreerden wij deze tool bij TAQA om informatie uit alle relevante databronnen te kunnen verwerken. Met een simpele muisklik kan de klant nu overzichtelijke informatie uit slim ingerichte dashboards genereren.