Reliability, Availability, Maintainability & Reliability Block Diagrams (RAM-RBD)


Content:

You will get to know all the definitions behind Reliability, Availability en Maintainability. Besides an in-depth understanding of these concepts, you will learn how to calculate using statistics with the installations that are integrated in complex systems (Reliability Block Diagrams – RBD)

For whom:

The RAM-RBD training is specifically developed for engineers en manager involved in the design of complex technical systems.

How long:

This training takes two days.

Where:

The training is held at VectorMM, drs. F. Bijlweg 69A, 1784 MC Den Helder.

Price:

Including lunch € 695,= per participant.

Subcribe now


Reliability Centered Maintenance (RCM)


Inhoud:
Deze cursus behandelt de ontwikkeling van RCM, startend met MSG in de jaren ’60 tot en met de huidige standaard van RCM3, die RCM2 opvolgt. De kern van RCM is reductie en beheersing van risico’s die gepaard gaan met het gebruik van industriële productiemiddelen. De risico’s worden afgezet tegen operationele kosten en afgestemd op de wettelijke regelgeving, evenals ISO 500, de internationale norm voor asset management. Je leert het RCM-proces en de concepten kennen en hoe je die kennis toepast in een RCM-team. Dit stelt je in staat een onderhoudsconcept te ontwerpen dat de business goals ondersteunt.

Voor wie:
De RCM-training biedt uitgebreide kennis voor engineers en managers die betrokken zijn bij het ontwerpen van risico-gebaseerde onderhoudsprogramma’s.

Duur:
De volledige cursusduur is 5 dagen, van maandag tot en met vrijdag.

Waar:
De training wordt gehouden bij  VectorMM, drs. F. Bijlweg 69A, 1784 MC Den Helder.

Prijs:
Inclusief lunch € 1,295,= per deelnemer.

Schrijf je hier in: