Over VectorMM

Over VectorMM

‘Over ons’ gaat eigenlijk over u, de klant en ons team van gedreven engineers. Het was díe drijfveer van drie professionals om het belang van de klant voorop te stellen die aan de basis stond van het ontstaan van VectorMM. Aldus werd in 2007 VectorMM opgericht.

Toegevoegde waarde voor de klant

Sindsdien hebben wij ons ontwikkeld tot een evenwichtig groeiend adviesbureau met een team van 15 engineers dat nog steeds groeit. Het kernprincipe  is echter onveranderd gebleven. Het leveren van waarde is wat ons voortdurend bezig houdt. Onze business gaat over de steun die we kunnen bieden, met expertise en middelen, om u te helpen uw doelen te bereiken.

Wij maken dat strategie werkt

Het overbruggen van de afstand tussen de onderhoudsstrategie, het CMMS en de dagelijkse praktijk is waar het de Engineers en Consultants van VectorMM om gaat. Wij helpen met het formuleren van een onderhoudsfilosofie en vertalen die vervolgens in onderhouds- en inspectiestrategieën.

De praktische uitvoerbaarheid wordt door een slimme inrichting van het CMMS gewaarborgd. Met onze op OCTAM gebaseerde holistische aanpak zorgen wij ervoor dat activiteiten traceerbaar, resultaten meetbaar en het CMMS onderhoudbaar zijn. Zo zorgen wij dat strategie werkt.

Graag meer details?

Wij laten u graag zien hoe we dit in praktijk hebben gebracht bij vooraanstaande klanten. Natuurlijk heeft uw bedrijf zijn eigen regels en restricties, dus wij horen daar graag ook meer details over. Bekijk onze case studies of neem contact op als u meer details wilt.

Partners

We vinden het belangrijk om van waarde te zijn, en daarin samen op te trekken met onze partners. Samen met onze partners komen we tot betere oplossingen voor u.