Over VectorMM

Over VectorMM

‘Over ons’ gaat eigenlijk over u, de klant en ons team van gedreven engineers. Het was díe drijfveer van drie professionals om het belang van de klant voorop te stellen die aan de basis stond van het ontstaan van VectorMM. Aldus werd in 2007 VectorMM opgericht.

Toegevoegde waarde voor de klant

Sindsdien hebben wij ons ontwikkeld tot een evenwichtig groeiend adviesbureau met een team van 15 engineers dat nog steeds groeit. Het kernprincipe  is echter onveranderd gebleven. Het leveren van waarde is wat ons voortdurend bezig houdt. Onze business gaat over de steun die we kunnen bieden, met expertise en middelen, om u te helpen uw doelen te bereiken.

Wij maken dat strategie werkt

De kern van wat VectorMM doet is het overbruggen van de afstand tussen onderhoudsstrategie, de dagelijkse praktijk en het CMMS. Wij helpen een heldere onderhoudsfilosofie te formuleren, daar een solide onderhouds- en inspectiestrategie op te zetten en dit te vertalen naar goede aansluiting van de operationele praktijk op het CMMS.

Dat maakt de uitvoering van strategie traceerbaar, meetbaar en onderhoudbaar. Wij bieden een holistische aanpak waarbij we werken met Beheergebieden, Effectgebieden en doordachte Kernprestatie-indicatoren (KPI’s), als meeteenheid. Zo zorgen wij dat strategie werkt.

Onze kernwaarden

  • Pragmatisch
  • Toegewijd
  • Eigenaarschap
  • Toonaangevend

Onze ambitie en kernwaarden zijn geen holle woorden, maar een kompas voor ons dagelijks gedrag.

  • Pragmatisch

We zijn een club van oplossingsgerichte ‘denkende doeners’. We vinden het leuk om problemen te analyseren en er oplossingen voor te bedenken. Maar we worden pas echt heel gelukkig als we de bedachte oplossingen ook mogen helpen implementeren in de praktijk zodat de problemen ook daadwerkelijk worden opgelost.

  • Toegewijd

In ons bedrijf heerst een familiaire sfeer. We delen lief en leed met elkaar en kijken naar elkaar om.

Het bedrijf van onze klanten beschouwen we als ons eigen bedrijf en vanuit dat perspectief adviseren en handelen we dan ook. De problemen en zorgen van onze klanten zijn onze problemen en zorgen.

We zijn actief betrokken bij de lokale gemeenschap en we dragen door middel van clubsponsoring ons steentje bij.

  • Eigenaarschap

We zijn proactief en ondernemend, bepalen ons eigen pad en nemen zelfstandig beslissingen. We kunnen tegen een stootje en reflecteren op ons eigen gedrag.

We kunnen de richting van de wind dan wel niet veranderen, maar wel de stand van onze zeilen.

  • Toonaangevend

Onze klanten zien ons als een toonaangevend bedrijf in onze sector. Het is onze ambitie om ook door onze prospects als zodanig herkend en erkend te worden.

Wij treden nu nog te weinig naar buiten met onze kennis en ervaring. Daar gaan we verandering in brengen door het publiceren van onze -nu al – succesvolle cases.

Graag meer details?

Wij laten u graag zien hoe we dit in praktijk hebben gebracht, én nog steeds brengen, bij vooraanstaande klanten. Natuurlijk heeft uw bedrijf zijn eigen regels en restricties, dus wij horen daar graag ook meer details over. Bekijk onze case studies of neem contact op als u meer details wilt.

Partners

We vinden het belangrijk om van waarde te zijn, en daarin samen op te trekken met onze partners. Samen met onze partners komen we tot betere oplossingen voor u.