Train mensen om te presteren

VectorMM Academy
Verandering is de enige constante in het informatietijdperk. Daarom zijn training en educatie essentieel om uw mensen bij de tijd te houden. VectorMM Academy biedt een stevig fundament in Asset Management, Reliability Engineering en Workflow Management. Decennia aan ervaring, gecombineerd met actuele inzichten, hebben wij vertaald in bruikbare en praktijkgerichte cursussen. 

Maatwerkoplossingen
Mensen zijn uw meest kostbare én waardevolle asset. Wij helpen hen om zich professioneel te ontwikkelen met cursussen en trainingen die zijn toegesneden op hun rol in de organisatie. De al aanwezige kennis en ervaring bouwen wij uit via een doelgerichte aanpak. Bij VectorMM Academy leren deelnemers lastige kwesties te adresseren en er werkende oplossingen van te maken. Dat doen wij met zoveel mogelijk op maat gesneden trainingsprogramma’s.

Organisaties en doelstellingen
Een nieuwe of aangepaste structuur in uw asset management systeem vergt vaak een andere verdeling van taken. VectorMM helpt organisaties zich voor te bereiden op veranderende situaties die nieuwe rollen en andere taken met zich meebrengen. 

Flexibel inzetbaar
U kunt groepssessies voor één of meer afdelingen afnemen, maar ook individuele trainingen inzetten. Dit kunnen ook opfriscursussen zijn. Voor grotere of meer specifieke groepen bieden wij online cursussen. Ons doel is te zorgen dat uw mensen zelfstandig en vol zelfvertrouwen verder kunnen.

Case studies

Dankzij 5 jaar aan betrouwbare data was TotalEnergies Nederland in staat om VectorMM de eerste accurate RCM simulatie ooit te laten uitvoeren. Met als resultaat een vanuit het hoofdkantoor verkregen vrijstelling waarmee VectorMM hun onderhoudsstrategieën kon optimaliseren. Hierdoor bespaarde TotalEnergies Nederland niet alleen veel kosten, maar verhoogden zij ook sterk de installatie-beschikbaarheid.

Hoe identificeer en specificeer je Veiligheids- en Milieukritische Elementen (SECE’s) en integreer je het beheer in het CMMS wanneer nieuwe richtlijnen helderheid en traceerbaarheid vereisen? Bij Neptune Energy introduceerden wij een team om het informatiesysteem beter in te richten zodat SECE-prestaties van de productieplatformen eenduidig, transparant en real-time in kaart gebracht kunnen worden.

Processen bijsturen en de juiste beslissingen nemen vergt slimme bedrijfsinformatiesystemen. Vanuit de wens om met BI-Cycle te werken integreerden wij deze tool bij TAQA om informatie uit alle relevante databronnen te kunnen verwerken. Met een simpele muisklik kan de klant nu overzichtelijke informatie uit slim ingerichte dashboards genereren.