Betere besluitvorming met BI

Business Intelligence
Business Intelligence is wat het zegt: informatie om op intelligente wijze uw bedrijf te runnen. Niet vanuit aannames of opvattingen, maar gebaseerd op accurate data. Met relevante informatie, overzichtelijk gepresenteerd in dashboards en rapportages wanneer u maar wilt, komt u tot betere besluitvorming. Onze taak is u helpen dat te bereiken.

Indicatoren op maat
Wij stemmen informatiesystemen af op uw doelstellingen en beheersgebieden. Hiermee worden afwijkingen direct zichtbaar en meetbaar, terwijl de informatie meteen ook heldere indicatie van oorzaken geeft. Dit is ook waarom wij niet met een standaardoplossing werken. De juiste informatie hangt af van wat juist is in uw specifieke situaties.

Van ontwerp tot inrichting
Onze specialisten kunnen uw bedrijfsinformatiesysteem vanaf nul ontwerpen en bouwen of wij helpen u om uw bestaande systeem goed in te richten. Het beginpunt is altijd uw strategie en doelen. Die worden dan gekoppeld aan de actuele situatie. Wat u uiteindelijk wilt, is beknopte en accurate rapportage van zaken die ertoe doen in uw bedrijfsvoering.

Case studies

Dankzij 5 jaar aan betrouwbare data was TotalEnergies Nederland in staat om VectorMM de eerste accurate RCM simulatie ooit te laten uitvoeren. Met als resultaat een vanuit het hoofdkantoor verkregen vrijstelling waarmee VectorMM hun onderhoudsstrategieën kon optimaliseren. Hierdoor bespaarde TotalEnergies Nederland niet alleen veel kosten, maar verhoogden zij ook sterk de installatie-beschikbaarheid.

Hoe identificeer en specificeer je Veiligheids- en Milieukritische Elementen (SECE’s) en integreer je het beheer in het CMMS wanneer nieuwe richtlijnen helderheid en traceerbaarheid vereisen? Bij Neptune Energy introduceerden wij een team om het informatiesysteem beter in te richten zodat SECE-prestaties van de productieplatformen eenduidig, transparant en real-time in kaart gebracht kunnen worden.

Processen bijsturen en de juiste beslissingen nemen vergt slimme bedrijfsinformatiesystemen. Vanuit de wens om met BI-Cycle te werken integreerden wij deze tool bij TAQA om informatie uit alle relevante databronnen te kunnen verwerken. Met een simpele muisklik kan de klant nu overzichtelijke informatie uit slim ingerichte dashboards genereren.